Who the hell is...

wij zijn Twisted Stranger. Shepherd to the brave! 

TWISTED KLANTEN

NATIONAAL & INTERNATIONAAL
 
Onze klanten werken door heel Europa en opereren zelfs wereldwijd. Zo hebben we voor merken als KinderThuisZorg gewerkt maar ook Disney en Warner Bros. kunnen wij tot onze sucessen rekenen. Ben jij de volgende?

ONZE TWISTED DENKWIJZE

 
Door al die 5 dollar sites krijg je steeds meer op elkaar lijkende logo's. De ontwerpen worden nooit speciaal voor jou gemaakt en de letters zijn gewoon gekozen uit een bestaand lettertype. 
 
Twisted Stranger gaat dit tegen. Wij ontwerpen voor 99% van onze logo's zelf de letters. Hierdoor krijg je altijd een uniek logo. Ook zijn wij gespecialiseerd in branding van jouw product of dienst. Hiervoor hoef je dus niet naar een ander ontwerpbureau. 
 
Kortom. Ben jij klaar met dat gefriemel van anderen en wil je een echt uniek en professioneel logo voor jouw product of dienst? Kom dan de Twisted side of life bewonderen en geef ons die opdracht. 

ONZE KWALITEITEN

Ons belangrijkste verkooppunt is dat wij alles zelf maken. Wij verafschuwen templates en het stelen van andersmans werk. Elk stukje is zelf ontworpen, geïllustreerd of bedacht. Wij zijn vakdioten met een hart voor kwaliteit!
 
 

WIE WIJ ZIJN...

 
Twisted Stranger is een fullservice ontwerp bureau die de grenzen van visuele communicatie opzoekt en deze zonodig doorbreekt.
Ons team van ontwerpers helpen jou de weg naar de ja-knikkend grijze buitenwereld te vermijden en sturen je het juiste pad op naar durf en lef. Daar waar het gras niet alleen groener is maar alle kleuren van de regenboog.
 

Durf jij?

 
Een merk, product of dienst moet zijn eigen, unieke, persoonlijkheid hebben. Zich durven te profileren als een zelfstandig denkende entiteit. Lef hebben om nagekeken te worden 'when you strut your stuff'. Geen allemansvriend maar een leider zijn. Wat ben jij? 
 
Wij zijn niet een bureau dat met je meepraat. Niet het bureau dat ja- en amen knikt omdat jij als klant, zonder goede reden, iets persé wil. Wij ontwerpen oplossingen op een innovatieve manier. Innovatie is breken met wat al bekend is. Doorzetten en uitproberen tot je het beste hebt. Dit kan gepaard gaan met heftige discussies. Niet omdat we koppig zijn. Maar omdat wij ons sterk maken voor jouw product of dienst.
 

WHATS YOUR STORY?
LET'S TALK! 

info@twistedstranger.com  
Admiraliteitskade 85 III
3063 EG Rotterdam